Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Πολλαπλασίασε την “παστίλια” αλληλεγγύης του τόπου σου!

χαρτης αλληλεγγυηςΑπό το δελτίο τύπου Φεβρουαρίου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μαθαίνουμε ότι έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα σχεδόν 300.000 κουτιά παστίλιες για τον πόνο του άλλου. Χιλιάδες υποστηρικτές της καμπάνιας από όλη την Ελλάδα έχουν συμμετάσχει έμπρακτα με την απλή αυτή κίνηση να αγοράσουν ένα ή περισσότερα κουτάκια παστίλιες. Πολλοί από αυτούς έγραψαν το μήνυμά τους, συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρήκαν μέσα στο κουτάκι, και το έστειλαν ταχυδρομικά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Τα μηνύματα αυτά βρίσκονται πλέον όλα στη νέα εφαρμογή “Επιδημία Αλληλεγγύης” της καμπάνιας, όπου μπορούν να διαβαστούν από τον κάθε επισκέπτη.

Η εφαρμογή σου επιτρέπει να αναρτήσεις και το δικό σου μήνυμα στο χάρτη συμπληρώνοντας τη φόρμα υποβολής μηνύματος. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μήνυμα σύντομα ανεβαίνει στο χάρτη πολλαπλασιάζοντας τη δύναμη της αλληλεγγύης για τον πόνο το άλλου στην περιοχή που επιλέγεις. Ο χάρτης είναι φτιαγμένος με τέτοιο τρόπο, ώστε όσο περισσότερα μηνύματα καταφτάνουν από μια περιοχή, τόσο μεγενθύνεται η “παστίλια” που απεικονίζεται στον τόπο αυτόν.

Πιστεύεις ότι στην περιοχή σου υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα που δηλώνουν αλληλέγγυοι στον πόνο του άλλου; Τώρα έχετε την ευκαιρία να πολλαπλασιάσετε την “παστίλια” αλληλεγγύης του τόπου σας, στέλνοντας και τα δικά σας μηνύματα!

Posted under: Pastilies campaign

Tagged as: ,

One comment

  • OUTOPOULOU CHRISTINA on 09/03/2013 at 12:16 pm said:

    Reply

    all together,,,,,we can change the world….in just 10 seconds….!!! let’s do it….!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + = ten

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


logos ΕΡΤ Δεύτερο πρόγραμμα ΚΟΣΜΟΣ 93,6 MAD TV MAD RADIO Εν λευκώ, Η καλή πλευρά του ραδιοφώνου Radiobubble Διαγαλαξιακό ραδιόφωνο Dailymotion Cinenews Sting Studio